Tapicer - ale taki bardziej "magik"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mokart
    Drive
    • 2005
    • 40

U mnie taki błąd w takim samym układzie komfortu pojawiał się tylko i wyłącznie wtedy kiedy próbowałem dokodować polot o niewłaściwym numerze i co ciekawe poprzez waga nie chciał się zakodować.
    Kupiłem właściwy 1JO 959 799 N do komfortu 1J0 959 799 AH pasuje i metodą na dwa kluczyki jeden w stacyjce drugi w drzwiach zaprogramowałem tak jak w filmiku http://www.youtube.com/watch?v=83Co22N70Gw :shock:
  • perfex
    L&K
    • 2005
    • 1117

Witam,
    Ma ktoś namiary na tapicera ale takiego umiejącego ciut więcej niż tylko samo tapicerowanie ? Chodzi mi o zmiany w stelażu i profilu fotela - czyli spawanie, przedłużanie/skracanie rurek a potem tapicerowanie tego wszystkiego.
    Pozdrawiam
    perfex

Octavia HTP

Komentarz

• Ayu
      RS
      • 2009
      • 4154

perfex, podejrzewam, że na Robinii Ci to ogarną. Robili rożne nietypowe zlecenia, zadzwoń, zapytaj.

Komentarz

• perfex
        L&K
        • 2005
        • 1117

Zamieszczone przez hotrain
        perfex, podejrzewam, że na Robinii Ci to ogarną. Robili rożne nietypowe zlecenia, zadzwoń, zapytaj.
        Znam ich... Coś tam robiłem, ale mam mieszane uczucia. Niby wszystko "umią" ale jakoś ciężko się dogadać z nimi, a ceny mają mocno zachodnioeuropejskie No i są mi oni mało po drodze.
        Może ktoś zna jakiegoś innego tapicera ?
        Pozdrawiam
        perfex

Octavia HTP

Komentarz

• Ayu
          RS
          • 2009
          • 4154

perfex, na innych forach przewijają się:
          Tapicer samochodowy Warszawa. Naprawa, czyszczenie i tworzenie tapicerki samochodów, samochodów zabytkowych, siedziska motocyklowe, jachtów, pokrowce na łodzie

Zapytaj kolegi Ant kto jemy robił wnętrze w E30 (zajebiste BTW) gdzieś w Markach.

Sam mam chęć spróbować coś zrobić gdzie indziej niż na Robinii :wink:

Komentarz

Pracuję...